Hvor mange *somedianere finnes i Norge?

9 nov

For mange år siden kom radioen til Norge. Jeg lurer på om de i radioen diskuterte radioen? Og snakket de om fenomenet fjernsynet i fjernsynet da det inntok samfunnet. Somedianeren snakker i hvert fall om sosiale medier – i sosiale medier. Noen ganger arbeider de også i firma som tilbyr assistanse i å bruke sosiale medier.

Det popper stadig opp nye somedianere. Diskusjonene går. Hvem er den mest kjente (og noen mener da ”beste”) norske somedianer? Overraskende få bli nevnt i denne diskusjonen. Kanskje det ikke finnes flere? Men i utlandet finnes de også. Somedianerne. I Danmark for eksempel. Her er en som diskuterer kvalitet i forhold til kvantitet når det gjelder antall Fans på Facebook. Samme diskusjonen finner vi i Norge. Blant anne noen statistikker fra Digi.no her sett i sammenheng med diskusjoner i Kampanje her.

Uansett. Vi som ønsker tips til praktisk bruk av sosiale medier sier takk til somedianeren. Dess høyere diskusjonene går dess mer lærer vi. So keep on going!

*Somedianer (flertall, somedianere) Betegnelse på en person som engasjerer seg i flere enn to sosiale medier og som diskuterer sosiale medier i sosiale medier. (Mitt nye ord!!)

Noen følger lyset

Foto: Trude

Reklamer
%d bloggere like this: